قرنیز های نوری جزو مدرن ترین انواع قرنیز ها می باشند به گونه ای که از آن به عنوان یکی از المان های مدرن خانه های مدرن می باشد و به دلایل متفاوتی سبب شده اند که جزو پرفروش ترین قرنیز ها نیز قرار گیرند. همانگونه که می دانید قرنیز های نوری هم انواع متفاوتی دارند مانند تفاوت در قیمت، طرح و رنگ، ابعاد و جنس که موجب این تمایز ها شده اند. ما داخل این متن علاوه بر توضیحات کامل برای خرید قرنیز های نوری، انواع قرنیز های نوری را با یکدیگر بررسی خواهیم نمود.
قرنیز های نوری یکی از انواع قرنیز ها می باشند که دارای بخشی برای قرار گرفتن لاین نوری و نور خطی دارند تا با استفاده از این نور علاوه بر زیبایی بخشیدن به فضا موجب نورانی شدن فضا نیز شود همچنین استفاده شدن از قرنیز های نوری در راهرو های هتل، منازل و ... می تواند زیبایی آن مکان را چند برابر سازد، اما استفاده از قرنیز های نوری به استفاده شدن در راهرو ها خلاصه نمی شود، بلکه از قرنیز های نوری اغلب بگونه ای که از قرنیز های ساده در فضای کلی حال و اتاق ها در منازل، اماکن اداری، هتل ها و سایر امکان نیز استفاده می شود زیرا که انتخاب قرنیز های نوری در تمامی فضا های مربوطه انتخابی هوشمندانه می باشد و باعث روشنایی محیط، ایجاد جلوه خاص در دکوراسیون، جداسازی فضا ها و تزیین دیوار ها به نوبه این باعث مدرنیزه شدن یا مدرن نمودن مکان می شود.
عنوان اول
توضیح مختصری درباره عکس
همانگونه که در قبل اشاره شد قرنیز های نوری انواع مختلفی دارند و از طرایق های مختلفی نیز می توانند مورد بررسی قرار گیرند که در ادامه به تمام موارد می پردازیم.
یکی از مواردی که می توان بر اساس آن قرنیز های نوری را بررسی نمود، بررسی از روی جنس قرنیز نوری است مانند قرنیز های نوری پی وی سی و قرنیز نوری آلومینیومی که جزو پرفروش و بهترین قرنیز های نوری هستند.
قرنیز نوری آلومینیومی: قرنیز های آلومینیومی همانطور که از مشخص است تشکیل شده از آلومینیوم است که همین مورد باعث ایجاد مزایا و معایبی در قرنیز های آلومینیومی می باشد.
مزایا قرنیز های نوری آلومینیومی
+ ضد ضربه و آسیب
+ ضد آب و رطوبت
+ قابل شستشو
+ نصب آسان
+ مانع از آسیب رسیدن به دیوار یا کاغذ دیواری
+ ضد حشرات و موریانه
+ طول عمر بالا
+ مقاوم در برابر نور خورشید
+ تنوع در سبک دکوراسیون
+ ضد حریق
+ ظاهری با ظرافت بالا و زیبا
+ شکننده نبودن
معایب قرنیز های نوری آلومینیومی
+ وزن بالا
+ قیمت بالا
روش نصب قرنیز های نوری آلومینیومی
نصب قرنیز های آلومینیومی به راحتی با استفاده از چسب یا میخ امکان پذیر می باشد و نیاز به تخصص نمی باشد و شما هم می توانید با استفاده از این دو مورد قرنیز آلومینیومی را در مکان مورد نظر نصب فرمایید.
قرنیز نوری پی وی سی (PVC): قرنیز های نوری پی وی سی جنسی مشابه با پلاستیک دارند و از چند لایه پلاستیک فشرده تشکیل شده اند که به سبب این مورد مزایا و معایبی دارند.
مزایا قرنیز های نوری پی وی سی
+ قیمت مناسب
+ وزن سبک
+ نصب آسان و راحت
+ ضد آب و رطوبت
+ قابل شستشو
+ مقاوم در برابر نور
+ ضد ضربه
+ تنوع بالا در طرح و رنگ
+ طول عمر بالا
+ مقاومت در برابر نور خورشید
+ ضد باکتری، حشرات و موریانه
+ ضد حریق و حرارت
+ قابل حمل
معایب قرنیز های نوری پی وی سی
+ شکننده بودن
+ مقاومت نچندان زیاد در برابر نور خورشید
روش نصب قرنیز های نوری پی وی سی
نصب قرنیز های پی وی سی هم مانند نصب قرنیز آلومینیومی به تخصص نیاز ندارد و شما هم می توانید نصب قرنیز پی وی سی را انجام دهید. به طور معمول نصب قرنیز پی وی سی به وسیبه پیچ، میخ یا چسب صورت می گیرد.
قرنیز نورمخفی: قرنیز های نورمخفی داری بخشی در داخل قرنیز است که لاین نوری یا نورخطی درون آن قرار می گیرد به نوبه ای که خود لاین نوری به هیچ عنوان قابل مشاهده نمی باشد و تنها نور آن به سمت پایین و کف قابل مشاهده است و سبب حس برجستگی دیوار می شود.
قرنیز نور از جلو: در قرنیز های نور از جلو، لاین نوری یا نورخطی در بخش جلویی یا پیشانی قرنیز قرار می گیرد و اغلب روی لاین نوری دیفیوزر مشکی یا سفید قرار می گیرد که این دیفیوزر باعث پخش شدن نور می شود.
قرنیز روکار: در قرنیز های روکار لاین نوری یا نورخطی بطور مستقیم داخل قرنیز های نوری نصب می شود و نور آن به طرف دیوار، سقف، بالا یا پایین تابیده می شود.
قرنیز توکار: در قرنیز های توکار قرنیز داخل قرنیز قرار می گیرد و دارای دو لبه در بخش بالا و پایین می باشد.
ما داخل این متن در ابتدا به معرفی قرنیز نوری پرداختیم و سپس به انواع قرنیز های نوری و مقایسه آنها نیز پرداختیم. شما می توانید برای مشاهده قرنیز های نوری و خرید انواع قرنیز نوری از فروشگاه چوبینجا اینجا کلیک کنید.